Telefoonnummer

Wie zijn wij?

Lovera care for you

Lovera care for you is opgericht in 2021. Op dit moment hebben wij 5 collega’s die met hart en ziel voor u aan het werk gaan. Onze service is all round en gericht op de wensen van onze cliënten.

Wij zijn gevestigd in Rotterdam en actief in 2 branches, namelijk interieurreiniging van gebouwen, en thuiszorg.

Schoonmaakbedrijf

Het is natuurlijk mogelijk om de dagelijkse schoonmaak taken zelf te doen, maar u kunt het ook uitbesteden aan een schoonmaakbedrijf. Enkele belangrijke taken die wij altijd meenemen zijn:

  • Stofzuigen en dweilen ( bij harde vloeren)
  • Toiletten schoonmaken en controleren of er nog genoeg wc papier is
  • Vuilnisbakken legen
  • Buro’s en andere tafels vochtig schoonmaken
  • Vaatwassen starten en legen, aanrecht schoonmaken
  • Ramen, deuren en glazen oppervlakten schoon houden
  • Deurklinken vochtig reinigen
  • en alle andere voorkomende werkzaamheden

Thuiszorg

U wilt graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen, maar u heeft daarbij ondersteuning nodig omdat u bv herstellende bent van een operatie, of u heeft ondersteuning nodig ivm ziekte of leeftijd. In dat geval kunt u contact opnemen met Lovera care for you. Samen met u gaan we inventariseren waarmee wij u kunnen helpen. We kunnen u helpen bij het opstaan, douchen, aankleden en het ontbijt. Daarnaast kunnen wij u helpen met bv het brengen en ophalen van de kinderen van school, uw boodschappen halen of u helpen met uw administratie. Tevens bieden wij hulp in de huishouding, of gaan we samen werken aan meer sociale contacten.

ONS TEAM 

Wij stellen ons graag aan u voor. 

Nica Lovera

Eigenaresse/collega

Soraida

Collega

Alcira

Collega

Kizzy

Collega

Sharlinda

Persoonlijk begeleidster

Verzorging

Wassen (geheel of gedeeltelijk, in bed, douche of aan de wastafel) en haren wassen. Opmaken van het bed bij een bedlegerige cliënt. Hulp en begeleiding bij het aankleden en uitkleden. Hulp bij het aanbrengen of aantrekken van hulpmiddelen, prothesen, elastische kousen.

Verpleging

Onder verpleging vallen medische handelingen zoals: injecties geven, bijvoorbeeld insuline spuiten
een sonde of katheter verwisselen wondzorg. Vaak krijg je verpleging vergoed uit de Zorgverzekeringswet (Zvw).De zorgverzekeraar voert deze wet uit. 

Dagelijkse huishouding

Stofzuigen, schrobben, dweilen en soppen, schoonhouden sanitair en keuken, bedden verschonen en opruimen huishoudelijk afval. Lichte huishoudelijke werkzaamheden: Afwassen, opruimen, stof afnemen, bedden opmaken, hand en spandiensten.

WILT U MEER WETEN?

Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoon of mail.
z

U kunt ons bellen of appen op onderstaand nummer

w

Liever een mailtje sturen? Gebruik dan onderstaand e-mail adres